Hoej boek

Hoej Boek

Op schrikkeldag 29 februari 2020 zou het Hoej-Hoej-Comité zijn 60e verjaardag vieren en tevens zou dan ook de presentatie plaatsvinden van het Hoej-boek “Is de Geet gevonge?”- Een kroniek over 60 jaar Hoej-geschiedenis. Door de gemeente Beekdaelen werd echter strikt gevraagd dit feest af te gelasten vanwege de opkomst van het Coronavirus. Het comité heeft inmiddels een nieuwe datum (14 november 2020) gepland om alsnog een ‘alternatief’ schrikkelfeest te vieren (onder voorbehoud ivm. de dan geldende voorschriften en protocollen).

Voor de presentatie van het Hoej-boek werd een nieuwe datum gepland, maar ook deze valt nu helaas binnen de periode waarin grotere bijeenkomsten zijn verboden. Daarom heeft het comité besloten de boeken, bij diegenen die vooraf een exemplaar besteld hebben, thuis af te leveren. Het comité zal proberen om alle boeken voor de Paasdagen te bezorgen. Veel kijk- en leesplezier is met dit collector’s item gegarandeerd.

Na Pasen zal het boek voor € 29.50 te verkrijgen zijn bij:

John Imming – In de Winkel 27, Schinveld Tel: 06-25393770 E-mail: secretariaat@hoej.nl

Fa. Hans Dummer – Pres. Rooseveltstraat 18, Schinveld

Boek- en Kantoorboekhandel Rob Rozeman – Kerkstraat 35, BrunssumVoor meer informatie kunt u contact opnemen met John Imming, president van het Hoej-Hoej-Comité. Telefoon: 045-5271658 / 06-25393770. E-mail: secretariaat@hoej.nl