Carnavalsprogramma Hoej-Hoej Comité

Lancering 57e Hoej Geet

Het Schinveldse Hoej-Hoej-Comité lanceert op carnavalsdinsdag 28 februari zijn 58e ‘Geet mit ee gesjtrikt udder’. Afgelopen jaar werd de ‘Geet’ gevonden door Lisa en Marieke Westermann in het Duitse Ennigerloh – iets ten noordoosten van Dortmund.
De familie Westermann heeft het Hoej-Hoej-Comité laten weten dat zij met carnaval afreizen naar Schinveld. Lisa en Marieke zullen dan op carnavalsdinsdag rond de klok van 15.00 uur de nieuwe ‘Geet’ Lanceren.

Hoej-Programma per dag:

Zondag 26 februari:
Wie wint in de kinderoptocht het Hoejke (de prijs voor de meest opvallende Einzelgänger)?

Maandag 27 februari:
Wie wint in de grote optocht de Frans Palantpriees (voor de meest opvallende Einzelgänger naar het voorbeeld van Hoej-mede-oprichter Frans Palant)?

Dinsdag 28 februari:
Vanaf 14.15 uur kunnen de basisschoolkinderen een gratis ballon afhalen in B.M.V. ‘De Sjinskoel’ aan de Kloosterlaan 7E te Schinveld.
Aansluitend gaan de kinderen, samen met het Hoej-Hoej-Comité en de familie Westermann, in optocht met de 58e ‘Geet’ richting ‘Platz‘ (het Wilhelminaplein).

Om 15.11 uur volgt de ballonnenwedstrijd en lancering van de 58e ‘Geet mit ee gesjtrikt udder’ door Lisa en Marieke Westermann!
Na afloop vindt de uitreiking plaats van de Frans Palantpriees en het Hoejke  in Cultureel Centrum Fa-Si-La,Ter Hallen 8/10 te Schinveld.

Alle activiteiten van het Hoej-Hoej Comité in cultureel centrum Fa-Si-La zijn voor iedereen die belangstelling heeft toegankelijk!

Voor verdere info kan men terecht op de website van de Hoej of ga naar onze Facebook pagina